Kardeş Eli Derneği Kurban Bağışları İle Bayram Sevinci Yaşatacak - Genel Haberler | Kardeş Eli Derneği

Kardeş Eli Derneği Kurban Bağışları İle Bayram Sevinci Yaşatacak

14.06.2022

Dünyanın dört bir yanında yaptığı yardım çalışmalarıyla ihtiyaç sahipleri ve yardımseverler arasında köprü olan Kardeş Eli Derneği, ‘Kurban Sevinçtir’ sloganıyla Kurban Bayramı faaliyetleri için hazırlıklarını tamamladı. 17 ülkede ki farklı coğrafyalarda yardıma muhtaç milyonlarca insana ulaşan dernek, hayırseverleri bu yılda bayram heyecanını yaşamaya ve yaşatmaya davet ediyor. Kardeş Eli Derneği Genel Müdürü Uğur Erkoca “ Geçtiğimiz yıl yoğun bir şekilde çalışarak bağışçılarımızın da destekleri ile binlerce kardeşimize ulaştık. Bu yıl da hedeflediğimiz rakamların üzerine çıkarak daha fazla kişiye yardımlarımızı ulaştırmayı istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Tüm Süreç Seffaf Bir Şekilde Yürütülüyor

‘Kurban Organizasyonu’ ile milyonlarca kişinin yüzünü güldürmeyi hedefleyen dernek, İslami usullere ve insani hassasiyetlere dikkat ederek veteriner kontrolünde kurban kesimlerini gerçekleştirirken, vacip kurban ibadeti hassasiyetine göre hareket ediyor. Yazılı olarak vekâletiniz alınmıştır (işlemleriniz başlamıştır) mesajı gönderilerek kurban kesiminden dağıtımına kadar olan tüm süreç dernek tarafından videolar halinde paylaşılıyor.

Faaliyet gösterilen ülkeler:

Çad

Mali

Uganda

Gana

Etiyopya

Somali

Nijerya

Bangladeş

Sri Lanka

Arakan

Yemen

Gazze

Suriye

Ürdün

Lübnan

Sizde mazlum coğrafyalarda ki ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için www.kardeseli.org.tr/tr

adresinden ve 444 44 46 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.