İyiliğin Bayram Olsun - Kardeşeli Derneği
FAALİYETLERİMİZ

İyiliğin Bayram Olsun!

Ailesini kaybeden, sahipsiz ve korunmaya muhtaç yetimlerimiz: siz kıymetli bağışçılarımızın desteği ile hayata tutunmaya çalışıyor. Dünyanın her bir bölgesinde gerçekleşen krizler, zorluklar, kayıplar ve mevcut hayat şartları sebebi ile çocuklar, ilgiye ve şefkate muhtaç durumdalar. Özellikle Afrika ve Asya kıtasında yoğun olarak yaşayan yetimler için yapılan yardım faaliyetleri, çocukları güvende hissetmeleri ve hayatlarını bir nebze kolaylaştıran önemli adımlardan biridir.

İçerisinde bulunduğumuz Ramazan Ayı sebebiyle; yardımların arttığı, bereketin çoğaldığı ve yoksulun halini daha da anladığımız bu zamanda, yetim kardeşlerimizin de yardım beklediğini unutmuyoruz. Kardeş Eli Derneği olarak 15 yıldır ihtiyaç sahibi her çocuğun yanındayız. Yetime bayramlık yardımı ile ayakkabısı, montu olmayan her çocuğa tebessüm olmaya devam ediyoruz. Bu sebeple bir kez daha birçok yetimin yüzünün gülmesine ve yalnız olmadıklarını hatırlamalarına vesile oluyoruz. ‘Bir kimse sırf Allah rızası için bir yetimin başını okşarsa, elinin dokunduğu her saç teline karşılık ona sevap vardır". (Ahmed ibni Hanbel, Müsned.) Sizde, kardeş elinizi yetimlerden eksik etmeyin.

Sizde kardeş eli olmak için çıktığımız bu yolda 444 44 46 iletişim numarasından derneğe ulaşarak desteklerinizle yetim çocukların hayatına umut ışığı olabilirsiniz. Yetim Bayramlık Bağış Bedeli 495 TL’dir. Detaylı bilgi için www.kardeselidernegi.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.