Yurtdışı Bağışı - İnsani Yardım Bağışı | Kardeşeli Derneği
FAALİYETLERİMİZ

Yurtdışı Bağışı

Kardeş Eli Derneği, mağdur ve muhtaç durumdaki insanlara yönelik bağışlar yapan ve insan hakları ihlallerinin giderilmesine yönelik dünyanın birçok yerinde faaliyet gösteren bir insani yardım derneğidir.

Derneğimizin faaliyetlerine destek vermek isteyen ve bağışta bulunarak, muhtaç durumdaki insanların yaşam şartlarının düzelmesine yardımcı olmak isteyen birçok insan bulunmaktadır.

Yurt Dışından Bağış Yapacakların Dikkatine!

Derneğimizle veya derneğimizde bize yardımcı olan gönüldaşlarımızla iletişim kurmak isteyen kişilerin ya da kurumların, direkt olarak bizimle irtibat kurmaları gerekmektedir. Derneğimizin yurt dışında herhangi bir temsilciliği ya da şubesi bulunmamaktadır. Bu yüzden, web sitemizde bulunan iletişim bilgileri kullanılarak, İstanbul’da bulunan derneğimizle iletişime geçilmesi gerekmektedir.

Türkiye dışındaki bir ülkede yaşayan bağışçılarımız, Ziraat Bankası iştiraklerini ya da temsilcilikleri kullanarak ve işlem ücreti ödeyerek bağışlarını gerçekleştirebilir.

Tüm bağışçılarımıza, destekçilerimize ve gönüldaşlarımıza duyurulur!