Mescid Bağışı - Yeni Bir Mescid İnşası | Kardeşeli Derneği

Mescid

Mescid Projesi

Mescid Bağış

Amacımız, mağdur ve muhtaç durumdaki insanlara yardımcı olmaya çalışmaktır. Savaşlar ve doğal afetler sonucunda mağdur duruma düşmüş birçok kişi yaşam savaşı vermektedir. Bu kişileri maddi anlamda desteklemek, hem de insani yardıma ihtiyaç duyulan yerlerde kalıcı projeler inşa etmek amaçlarımız arasında bulunmaktadır.

İşte Mescid ve kültür merkezleri de bu nedenle inşa edilmektedir. Bölge halkının hem ibadetlerini yerine getirmesi hem de eğitim-öğretim alarak çocukların kendilerini hayata hazırlaması için inşa edilen binalar ile insanların ihtiyaçları karşılanmaktadır.

Derneğimiz, dünyanın her bölgesinde mağduriyete çözüm üretmek ve dünyayı herkes için yaşanabilir hale getirmek istemektedir.

Mescid Bağış Projesi

Dilerseniz 990tl karşılığında bir mescid hissesi satın alabilirsiniz.

Bu Fiyat İçinde Dahil Hizmetler ;

Betonarme Minaresi ,Mihrabı , Minderi Ve Kürsüsü, Elektrik Malzemesinin Tamamı, Kapılar Ve Pencereler, Mescidin Tamamına Halı, Mescidin İç Ve Dış Boyası, Abdest Yeri, 2 Adet Tuvalet, 2 Adet Banyo, Hoparlör Sistemi, Vantilatör Sistemi

Afrika mescid açılışlarında 1 büyükbaş kesimi, 250 kişilik yemek ve 100 fidan dikimi dahildir.