İdlib - Battaniye Ve Gıda Yardımı - Kardeş Eli Derneği
İdlib - Battaniye Ve Gıda Yardımı

İdlib - Battaniye Ve Gıda Yardımı

Suriye’de yaşatılan zulüm nedeniyle yüzbinlerce ev yıkıldı; hastaneler, okullar, camiler yerle bir edildi. Büyük hasar alan, yıkılan binalar yüzünden bölgede yaşayan halk, kışın da etkisiyle temel ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geldi. Aç ve açıkta kalan mazlumların soğuktan korunmak için acilen battaniyeye ve gıda desteğine ihtiyacı var. Sıcak ve yaşanabilir bir ortama sağlamak için yapılacak küçük destekler ile İdlib’de yaşayan mazlum halka umut olabiliriz.

Nüfusu, 4 milyona yaklaşan İdlib, Türkiye sınırına 130 kilometre uzaklıkta. Suriye’deki iç savaşta en büyük şiddet dalgasının yaşandığı bölgelerden olan İdlib’te yaşanan insanlık dramı bizleri de yakından ilgilendiriyor. Artan nüfusun nedeniyle zaten kısıtlı olan imkanlar iyice ulaşılması güç bir konuma geldi. Savaş nedeni ile evleri olmayan ve kamplarda yaşayan kardeşlerimiz, ısınma ve beslenme konusunda yardıma muhtaç durumdalar. Çocukların, yaşlıların ve kadınların bu şartlar altında hayata tutunmaları çok zor. İdlib’te yaşanan olumsuz hayat şartlarına sessiz kalmak istemeyen hayırseverlerin bağışları ile yoksul ve mağdur insanların karnı doyacak ve soğuktan kendilerini koruyabilecekler.

Bebek mamasından, kuru bakliyata kadar her türlü gıda yardımına ve battaniyeye ihtiyaç duyan İdlib halkı için harekete geçmenin tam zamanı! Siz de online bağış bölümünden Kardeş Eli Derneği’ne 600 TL’lik bağışta bulunun, kardeşlerimize yalnız olmadıklarını hissettirerek hayata tutunmalarına yardımcı olun.