Kış Yardım Paketi - Kardeşeli Derneği
FAALİYETLERİMİZ

Kış Paketi

Kardeş Eli Derneği olarak, ülkemizdeki ihtiyaç sahiplerinin durumlarını tespit ederek, değerli bağışçılarımızın destekleriyle kardeş elimizi uzatıyor, dertlerine derman, yüzlerinde tebessüm ve umut ışığı olabilmek için, gece gündüz çalışıyoruz.

Derneğimiz her yıl, yaklaşan kış mevsimi ile yardıma ihtiyacı olan kardeşlerimize, öğrencilere ve ailelere bot, mont, atkı, bere ve eldiven içeren yardım paketlerini ulaştırmaya devam ediyor.

Yurt içi veya yurt dışında kış aylarını dışarıdan gelen yardımlar ile geçiren ihtiyaç sahibi kardeşlerimize, yardım elimizi uzatıyor kalpleri umut ile ısıtıyoruz. Kışın zorlu şartlarını bir nebze de olsa azaltmak adına siz değerli bağışçılarımızın vesilesi ile maddi yetersizliklerden dolayı kışa hazırlık yapamayan binlerce kişinin dualarına ortak oluyoruz.