Gazze Yardım Bekliyor | Gazze Yardım - Kardeş Eli Derneği

Gazze Yardım Bekliyor

DESTEĞİN FİLİSTİNE İLAÇ OLSUN

İsrail’in saldırılarına ve zulümlerine maruz kalan Filistin, zor günler yaşıyor. Hayatta kalma mücadelesi veren kardeşlerimiz, hiçbir ihtiyacını karşılayamıyor. Filistin’de evlerin yıkıldığı toprakların gasp edildiği ve aç susuz bırakılan birçok kardeşimiz var. Çok sayıda masum insan üzerine yağdırılan bombalar nedeni ile yüzlerce kişi şehit oldu ve yaralandı. Saldırılar sonucunda ortaya çıkan acil ihtiyaçlarını karşılamak ve yaraları sarmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kıymetli bağışçılarımızın desteği ile maddi ve manevi insani gücümüzü ulaştırıyoruz. Ulaşan yardımlar, birçok aileye yaşam umudu olurken desteğin Filistin’e ilaç oluyor. Kardeşlerimize gıda yardımı, giysi ve ayakkabı paketi, tıbbi malzeme, hastane elektrikleri için mazot yardımı, temiz su, ilaç, bebek maması ve bebek bezi gibi yardım malzemelerine ihtiyaç duyan binlere aileye yardım paketlerini ulaştırıyoruz.

KUDÜS SAHİPSİZ DEĞİL!

Hz. Peygamber(a.s.)’in ayak bastığı, imam olup tüm peygamberlere namaz kıldırdığı Mescid-i Aksa İsrail askerlerinin baskı ve zulümlerine maruz kalıyor. Mescid-i Aksa’yı sahipsiz bırakmayan, İsrail’in saldırılarına karşı koymak için canlarını ortaya koyan kardeşlerimiz, insanlık dışı zulümlere uğruyorlar. Hayatta kalmaya çalışan kardeşlerimize yalnız olmadıklarını hissettiriyoruz. Daha fazla birlik, beraberliğin, dayanışmanın ve yardımlaşmanın önemli olduğu bu zamanlarda, işgal altındaki Kudüs’te git gide büyüyen sorunlardan biri de geçim ve yiyecek sıkıntısı. Sene boyunca bağışçılarımızın da destekleri ile Kudüs’te ki ihtiyaç sahiplerine yardımlarımızı ulaştırıyoruz. Kardeşlerimize gıda yardımı, giysi ve ayakkabı paketi, temiz su, ilaç, bebek maması ve bebek bezi gibi yardım malzemelerine ihtiyaç duyan binlere aileye yardım paketlerini ulaştırıyoruz. Zor günler geçiren Filistin halkının, bu yaşam mücadelesi verdiği günlerde kimsesiz bırakmayalım.

Sizde  https://www.kardeselidernegi.org.tr/tr web sitesi üzerinden ve 444 44 46 numaralı telefon numarası üzerinden dernek ile iletişime geçerek bağışta bulunabilir ve kardeşlerimizin sevincine ortak olabilirsiniz. Acil Yaşam Paketi 300 TL’dir.