Bir Çeşme İle Mutluluk - Kardeş Eli Derneği
FAALİYETLERİMİZ

Bir Çeşme İle Mutluluk

BİR ÇEŞME BİR HİSSE

Kuraklık, hızlı nüfus artışı ve kirlilik içilebilir temiz su kaynaklarını tehdit ediyor. Bunun yanı sıra milyonlarca insanın temiz suya sahip olamadığı için hastalıklar giderek artıyor. Su ihtiyacının karşılanması için su kuyularının açılması ve bölge halkının temiz suya ulaşarak sağlık problemlerinin önüne geçilmesi mümkün.

Kardeş Eli Derneği İnsani Yardım Derneği olarak, Afrika’da temiz su sıkıntısı çeken kardeşlerimizin umudu oluyoruz ve Su Kuyusu projelerimize bir yenisi daha ekliyoruz.

Bir Çeşme Bir Hisse ile Afrika ve Asya bölgesinde susuzlukla mücadele eden bölgelere su kuyusu açarak binlerce kişiye umut olmaya devam ediyoruz.

Kıymetli bağışçılarımız, Bir Çeşme Bir Hisse Projesi ile, açılacak su kuyularından hisseli olarak dilediği kadar çeşme alarak destek olabiliyorlar.

Almış oldukları her çeşme için bağışçımıza özel bir tabela hazırlanmakta ve bağışçılarımız dilediği kişi ya da kişilerin ismini verebilmekte. Yaşam mücadelesinin en önemli faktörü olan su için açılacak olan kuyular 75-80 metre derinliğinde olmakla birlikte 3000-3250 kişinin istifade edebildiği kapasite de olacak.

Yapacağınız bağış ile Bir Çeşme Bir Hisse projemize destek olarak dünya olarak yaşadığımız bu zorlu süreçte suya ihtiyacı olan insanlara yardım ederek birçok insanın suya ulaşmasına vesile olacaksınız.

Afrika Bölgesi Çeşme Bedeli 8,950 TL, Asya Bölgesi Çeşme Bedeli 4.950 TL’dir.

SUYU GÖKTE ARARKEN YERDE BULDUK!

BİR ÇEŞME BİR HİSSE

Asya Bölgesi Bangladeş ve Sri Lanka Ülkesinde tek başınıza 9.950 tl’ye tulumbalı su kuyusu açtırabilirsiniz.

Afrika Bölgesi Çad,Uganda ve Kenya Ülkesinde tek başınıza 39.950 tl’ye tulumbalı su kuyusu açtırabilirsiniz.

Sizlere , Konum ,Fotoğraf ve videolarınızı  whatsapp ve mail olarak göndermekteyiz.Dilediğiniz kişinin Adına Tabela yapabilirsiniz.

Derneğimiz, su kuyusu açılış faaliyetlerini Asya Bölgesi Bangladeş , Sri lanka ülkesi ve Afrika Bölgesi Tanzanya Çad Mali Uganda Somali ve Etiyopya ülkelerinde gerçekleştirmektedir.

Yeryüzünde suya ulaşamayan, temiz su bulamayan binlerce insan susuzluk nedeniyle yaşamını yitirmekte. Teknolojinin, imkanların bu denli geniş olduğu günümüzde bir damla suya muhtaç milyonlarca insanın olması ve temiz su kaynaklarının yetersizliği dikkat çekmektedir.