Ramazan Bağış Faaliyetlerimiz - Kardeşeli Derneği

Ramazan

ramazan bağış

MUTLU İFTARLAR SENİN SAYENDE

11 ayın sultanı Ramazan ayı dini açıdan taşıdığı önemin yanı sıra sosyal açıdan da dayanışmanın ve yardımlaşmanın da en yüksek olduğu aydır. İslam dininin en kutsal ayı olan Ramazan ayında paylaşmanın, yardımlaşmanın ve fakiri gözetmenin de vaktidir.

Ramazan ayında yapılan yardımlarla, zengin ve varlıklı insanlarla, fakir ve muhtaç insanlar arasında köprüler oluşturulmakta, empati kurulmaktadır.

Ramazan ayında yapılan yardımlarla  rahat nefes alabilen ihtiyaç sahibi aileler, kurulan iftar sofraları ile düzenli sıcak yemek yiyebilen muhtaçlar, bayramlık kıyafet ve hediyelerle sevinen yetim çocuklar etrafımızda mutlaka vardır.

Bunun yanında Ramazan ayında yapacağı yardımlarla huzur bulan, malının zekatını vererek temizleyen, fakirin hakkını gözeterek arınan hayır sahiplerine şahid olmaktayız.

Derneğimiz Ramazan ayı çalışmaları kapsamında toplu iftar yemekleri, muhtaç aileler için gıda kolisi dağıtımı ile birlikte ihtiyaç sahiplerine nakdi ve ayni yardımlarını da Ramazan ayı boyunca sürdürmekte.

Zekat, kumanya, iftar, sahur, fitre, fidye ve bayramlık giysi yardımlarımızla çalışmalarımızı dünyanın dört bir yanında sürdürüyoruz.

Faaliyet gösterdiğimiz ülkeler içinde Türkiye başta olmak üzere Bangladeş, Burkina Faso, Filistin Kudüs, Sudan, Uganda, Yemen, Çad, Somali, Etiyopya, Filistin Gazze, Mali ve Arakan kamplarında yardımlarımızı sürdürmekteyiz.

Zekat – Fitre - Fidye

Dünyada 815 milyonun üzerinde insan açlıkla mücadele ediyor. Bizim kolayca ulaşabildiğimiz imkanların birçoğu dünyanın birçok yerinde hiç görülmedi.

Kardeş Eli Derneği destekleriniz sayesinde bugün dünyanın dört bir yanına yardımlarınızı ulaştırmakta.

Kardeş Eli Derneği ekipleri savaşların sürdüğü, doğal afetlerin yaşandığı, kıtlık ve susuzlukla mücadele eden çaresiz insanlara yardımlarınızı ulaştırmakta.

Yaşanabilir bir dünya için zekat ve sadaka ibadeti Müslümanların insanlık için iyilik anahtarı. Sizde yardımlarınız ile aç bir çocuğa yemek olabilir, bir aileye mutluluk olabilirsiniz. Mağdur ve muhtaç insanlara kardeş eli olmak için siz de bizimle birlikte yardımlarınızı ulaştırabilirsiniz.

İftar ve Sahur

Paylaşmanın, yardımlaşmanın, açın, susuzun, yardıma ihtiyacı olan herkesin yanında olma dini olan, İslam dininin en mübarek ayı olan Ramazan ayında günlük 15 Bin insana iftar ve sahur yardımı için sözümüz var. Ekmeği, suyu olmayan 15 Bin mazluma sözümüz var.

Ramazan ayında bizimle birlikte kardeş eli olmak için sizi sözümüze ortak olmaya çağırıyoruz.

Bayramlık

Kardeş Eli Derneği olarak ihtiyaç sahibi her çocuğun yanındayız. Ayakkabısı, montu olmayan her çocuğa tebessüm olmaya devam ediyoruz.

Sevapların çoğaldığı Ramazan ayında sizde bağışta bulunarak bir çocuğa mutluluk olabilir, bayramlık yardımında bulunabilirsiniz.

Kumanya

Ülkemizde ve dünyada her gün yemek ve geçim sıkıntısı yaşayan, açlıkla mücadele eden milyonlarca insan var.

Açın halinden en çok anladığımız Ramazan ayında bağışta bulunarak bir eve sıcak yemek, bir aileye huzur, bir çocuğa mutluluk olabilirsiniz. Kardeşeli derneğine yapacağın erzak yardımıyla ihtiyacı olan bir ailenin ramazan sofrasına mutluluk getirebilirsin.