Bartın Amasra Şehitleri Anısına Su Kuyusu Açtık - Genel Haberler | Kardeş Eli Derneği
Tüm Haberler

Bartın Amasra Şehitleri Anısına Su Kuyusu Açtık

07.01.2023

Dünyanın ve ülkemizin her yerine yardımlarını ulaştırarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bartın Amasra maden ocağında gerçekleşen patlama nedeni ile hayatını kaybeden 41 maden şehidinin anısını yaşatmak adına suya en çok ihtiyaç duyulan bölgelerin başında gelen Afrika Uganda’da su kuyusu açtık.

17 ülke ’de maddi ve manevi yardım çalışmalarımızı sürdürüyor, açılan bu su kuyusu ile, emekçilerimizi unutmuyor, anılarını dünyanın bir ucunda yaşatmaya devam ediyoruz. 41 emekçinin hatıralarına sahip çıktığımızı, unutmadığımızı ve dualarımızdan eksik etmediğimizi bir kez daha vurgulamak istiyoruz. Ayrıca açılan su kuyusu ile temiz su sıkıntısı yaşayan halkın içilebilir su ihtiyacını karşılarken maden şehitlerimizin ailelerinin acısını bir nebze de olsa hafifletmeyi gönülden istiyoruz. Hayatını kaybeden şehitlerimize rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz.’