Çaresizliklere Kulak Ver - Genel Haberler | Kardeş Eli Derneği
Tüm Haberler

Çaresizliklere Kulak Ver

26.10.2021

Kardeş Eli Derneği olarak, ülkemizdeki ihtiyaç sahiplerinin durumlarını tespit ederek, değerli bağışçılarımızın destekleriyle kardeş elimizi uzatıyor, dertlerine derman, yüzlerinde tebessüm ve umut ışığı olabilmek için, var gücümüzle çalışıyoruz.

Yurt içi veya yurt dışında zor durumda kalmış, yardım bekleyen ve çaresiz hisseden ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin durumları tespit edildikten sonra mağduriyetlerini anlatan bir yazıyla sitemizde yayınlanarak, hayırseverlerin takdirine sunuyoruz. Toplanan tutar, ihtiyaç sahibinin ayni ve nakdi ihtiyaçlarını karşılamak için kullanılmaktadır.

Kıymetli bağışçılarımız vesile ile daha çok kişiye ulaşarak yaraları sarmaya devam edeceğiz.