Askıda Hayır Lokması - Kardeş Eli Derneği

Askıda Hayır Lokması

askıda hayır lokması askıda hayır Lokması

Geleneksel Türk tatlısı olarak bilinen lokma tatlısının kökeni Osmanlı'ya kadar dayanıyor.

Halkımızın örf adetlerini vurgulayan, hâyır niyetini belli eden özellikle cuma günleri, cenaze sonrası veya kandiller gibi özel günlerde hayır duası almak için dağıtılan lokma tatlısı, kıymetli bağışçılarımızın destekleriyle hayırseverler adına dağıtılıyor.

Mobil lokma araçlarımız ile lokmanın pişirilmesi, sunuma hazırlanması ve ikram edilmesi profesyonel ekibimiz tarafından gerçekleştiriliyor. Kardeş Eli Yardım Derneği, mobil lokma aracımız ile hijyen kurallarına uygun olarak istenilen her nokta da hizmet verebilecek şekilde dizayn edildi.

ASKIDA HAYIR LOKMASI BEDELİ

1795 TL

600 Kişi İçin

1995 TL

1000 Kişi İçin

2495 TL

1500 Kişi İçin

3295 TL

2000 Kişi İçin

Bilgi almak için lütfen tıklayınız  veya 444 44 46 numaralı telefon numarası ile derneğimizle iletişime geçerek askıda çorba bağış kampanyasına destek olabilirsiniz.