Bağış Yöntemleri - Bağışçı | Kardeş Eli Derneği
Bağışçı

Bağış Yöntemleri

Kardeşeli- Nakit Bağış

Farklı yardım seçenekleri için yapacağınız bağışları sepetinizde toplayarak kredi kartı / banka kartı ile ödeme yapabilirsiniz. Ödeme sayfasında düzenli bağış yapmak için talimat verebilirsiniz. Kayıtlı kullanıcı olarak yaptığınız tüm bağışları görüntüleyebilir ve takip edebilirsiniz. Bazı bağış seçeneklerinde minimum bağış tutarı ya da sabit bağış tutarı belirtilmiş olabilir. Diğer seçeneklerde bağış yapacağınız tutarı siz belirleyebilirsiniz.

Banka: Derneğimizin banka hesap numaralarının bulunduğu https://www.kardeselidernegi.org.tr/tr/hesap-numaralari sayfamızdaki bilgileri kullanarak bağış yapabilirsiniz.

Ayni Bağış

Ayni ve nakdi yardımlarınızı kargo ve PTT gibi imkanlarla bize ulaştırabilirsiniz. İstanbul içindeki bağışçılarımızın bu imkanları yoksa 0216 224 2 224 numaralı telefon numaramızdan Derneğimizin yetkili birimi ile irtibata geçerek bağış aldırma formu oluşturabilirler.

Sizin adınıza ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağımız ayni yardımlar arasında kıyafet, kışlık battaniye, çocuk bezi, beyaz eşya, mobilya, paketlenmiş gıda ve bunlara benzeyen malzemeler olabilir. Yardımların daha önce kullanılmamış olması önceliğimizdir.

İlgili Görseller