Van Bağışı - Kardeş Eli Derneği
Van Bağışı

Van Bağışı

Van, genellikle üç tekerleği bulunan, yük taşımaya uygun biçimde tasarlanmış motorsuz bir araçtır. Yaygın olarak Uzakdoğu ve Afrika’da kullanılan vandan, genellikle ticarette, taşımacılıkta ve ulaşımda faydalanılıyor. Van, pek çok ailenin sahip olduğu tek geçim kaynağı olabiliyor. Binlerce yoksul ailenin bu aracı edinecek maddi gücü bulunmuyor.

Kardeş Eli Derneği olarak, maddi imkansızlıklar yüzünden zorluk çeken insanlar için hazırladığımız kalkınma projesi kapsamında van dağıtımı yapıyoruz. Özellikle ailesinin geçim sorumluluğunu taşıyan ama herhangi bir maddi geliri bulunmayan insanların yükünü biraz olsun hafifletmek için kampanyamıza bağışlarınızla destek olabilirsiniz.

Yapılan her bağış, bir ailenin hayatına umut dolu bir dokunuş demek. Siz de desteğiniz sayesinde bir ailenin mutluluğuna yardımcı olabilirsiniz.