Arakan Bambu Ev - Kardeşeli - Kardeş Eli Derneği
Arakan Bambu Ev
TL

Arakan Bambu Ev

Arakanlı Müslümanlar ülkelerinde gördükleri şiddet yüzünden her şeylerini geride bırakarak Bangladeş’e sığındılar. Burada kamplarda kalan kardeşlerimiz zor yaşam koşullarına rağmen hayatta kalmak için mücadele veriyorlar.

Evlerini, ailelerini kaybeden Müslümanlar Myanmar’da kendilerine uygulan şiddetten kaçmışlar ve kamplarda yardıma muhtaç durumdadırlar. Kardeşeli kamplarda bulunan kardeşlerimizin neye ihtiyacı var ise yardımlarını ona göre yapmaktadır. Arakanlı Müslümanlar çadırlarda kalmakta ve yaşamlarını çadırda sürdürmektedir. Gıda, giyim, sağlık, eğitim gibi yardımların yanında barınma için Arkan bambu ev faaliyetleri de devam etmektedir. Böylelikle ülkenin iklim şartlarına karşı yoğun yağışlardan korunabilecekler.

Derneğimiz aracılığı ile Arakanlı Müslüman kardeşlerimizin daha korunaklı bambu evler yapmak için destek verebilir ve kardeşlerimizin barınma ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz.

DEPARTMAN İLETİŞİM BİLGİLERİ

Gaziler Mah. 1718. Sokak Dış Kapı no:1 -- İç kapı No:13 Gebze / Kocaeli