Kardeş Aile - Kardeş Eli Derneği
Kardeş Aile

Kardeş Aile

Kardeş Aile projesi ile yardıma muhtaç ailelere ihtiyaç duydukları gıda, eşya, kıyafet, eğitim ya da para gönderebilir, hatta isterler ise onlarla tanışarak yakından tanıyabilirsiniz. Bu projenin asıl amacı insani yardıma muhtaç olan kişilere süreklilik sağlayarak destek vermektir.

Hayat standardı yüksek olan aileler mağdur durumda olan fakir ve muhtaç ailelere yardım ediyor. Bu proje ile hem yurt içinde hem de yurt dışında yani Afrika’da, Asya’da, Ortadoğu’da yaşayan yoksul ve muhtaç durunda olan birçok insanın yüzü gülecektir.

Doğal afetler, savaşlar ve yoksulluk nedeni ile her şeyden mahrum olan insanları sevindirmek amacı ile derneğimiz, gönüllü insanların da desteği ile tüm dünyadaki mağdur ve muhtaç insanlara umut ışığı oluyor.

Bu proje ile insani yardıma muhtaç olan insanların, barınma, eğitim, sağlık, kıyafet, gıda, afet ve savaş bölgelerinde verilen psikolojik destek gibi ana ihtiyaçları karşılanmaktadır. Kardeş aile ile toplumlarda yardımlaşma ve dayanışma bilinci de oluşmaktadır.

Ülkemizde olduğu gibi özellikle Uganda, Bangladeş, Arakan gibi ülkelerde bulunan kardeşlerimizin hayatlarını zor yaşam şartlarında sürdürebilmeleri için her zaman hayat standardı yüksek olan ailelere ihtiyacı vardır. Hayata tutunmak ve yaşam koşullarını bir dokunuşla değiştirmek için derneğimiz, ihtiyaç sahiplerine destek olmaktadır.

Bu proje ile veren aile ile yardım alan aile arasında kardeşlik köprüleri kurulur. Unutmayın bu proje hayırseverlerin desteği ile hayat bulur.