Nasıl Gönüllü Olunur? - Tekil İçerikler | Kardeş Eli Derneği
Nasıl Gönüllü Olunur?

Gönüllü Olma Süreci

Başvuru

Kardeşeli Derneği gönüllüleri arasına katılmak isteyen kişiler sayfamızda ter alan iletişim numaralarından bizlere ulaşarak form doldurabilirler. Ayrıca isteyen kişiler genel merkezlere ya da şubelere giderek buralardan da gönüllü çalışmalara katılmak için başvuru yapabilirler.

Tanışma Toplantısı

Dernek ve faaliyetleri hakkında bilgi aktarımlarında bulunmak için Kardeşeli gönüllüleri için tanışma toplantıları yapılmaktadır. Bu toplantılar yapılacak insani yardımlar ile ilgili destek bekleyen ihtiyaç sahiplerine en kısa zamanda ve en iyi şekilde ulaşmak adına düzenli aralıklar ile yapılmaktadır.

Gönüllü Eğitimi

Sosyal projelerde, çağrı merkezlerinde, lojistik ve büro içi gibi çalışmalarda yer alan gönüllülere görevlerine başlamadan önce çalışma yapacakları alanlarda ilgili birim tarafından eğitim verilmektedir. Böylece Kardeşeli gönüllüleri yer alacakları projelerde faaliyet gösterecekleri alanlarda bilgi sahibi olarak kendi çalışma programlarını yapabilmektedirler.

Gönüllü Başvurusu