Askıda Mutluluk Var - Kardeş Eli Derneği

Askıda Mutluluk Var

Askıda Çorba Bağışı Askıda Çorba Bağışı

Kardeş Eli Derneği olarak, ülkemizdeki ihtiyaç sahiplerinin durumlarını tespit ederek, değerli bağışçılarımızın destekleriyle kardeş elimizi uzatıyor, dertlerine derman, yüzlerinde tebessüm ve umut ışığı olabilmek için, zorlu geçen günlerinde gece gündüz çalışıyoruz.

Derneğimiz, halkın örf ve adetlerini vurgulayan, hayır niyetini belli eden özellikle cuma günleri, cenaze sonrası veya kandiller gibi manevi değeri yüksek olan günlerde hayır duası almak için dağıtılan lokma tatlısını, kıymetli bağışçılarımızın destekleriyle hayırseverler adına dağıtıyor.

Hayır lokmasının yanı sıra zorlu geçen günlerinde sıcak yemeğe hasret kalan kardeşlerimize, askıda çorba ile sabah, öğle ve akşam olmak üzere çorba dağıtımı gerçekleştiriyoruz.

Eski geleneklerimizden birisi olan 1 kap sıcak çorbanın komşu ile paylaşılması, yardımlaşmanın kıymetinin vurgulanması bilhassa zorlu günlerinde daha da çok önem kazanıyor. Kardeş Eli Derneği olarak bizde bu kıymetli geleneği sürdürüyor.

İstanbul’da mobil araçlarımız ile her sokakta her eve ulaşarak kalpleri umut ile ısıtıyoruz.

ASKIDA ÇORBA BAĞIŞ BEDELİ

1250 TL

250 Kişi İçin

2375 TL

500 Kişi İçin

3375 TL

750 Kişi İçin

4250 TL

1000 Kişi İçin

ASKIDA HAYIR LOKMASI BEDELİ

1795 TL

600 Kişi İçin

1995 TL

1000 Kişi İçin

2495 TL

1500 Kişi İçin

3295 TL

2000 Kişi İçin

Bilgi almak için lütfen tıklayınız  veya 444 44 46 numaralı telefon numarası ile derneğimizle iletişime geçerek askıda çorba bağış kampanyasına destek olabilirsiniz.