Yetimhane Yardım - Kardeş Eli Derneği
Yetimhane Yardım
TL

Yetimhane Yardım

Dünyada 140 milyonu aşkın yetim çocuk, hayatını tek başına sürdürmeye çalışıyor. Savaş ve yoksulluğun hüküm sürdüğü bölgelerde yetim sayısı korkutucu boyutlara ulaşmış durumda. Özellikle Afrika ve Asya’nın kırsal yerleşim yerleri, yetimlerin yoğun olarak bulunduğu bölgelerin başında geliyor.

Kardeş Derneği olarak, yetimleri kendi topraklarından ve ait oldukları kültürlerinden ayırmadan; sağlık, gıda, eğitim kıyafet ve barınma gibi ihtiyaçlarını karşılamak için çalışıyoruz. Çocuklar için kalıcı sonuçlara ulaşmak adına bulundukları bölgelerde yetimhaneler açılması için sizleri de desteğini bekliyoruz.

Yetimhanelerin temel amacı, yaşamını idame ettirmek için maddi ve manevi gücü bulunmayan yetimlere, kimseye muhtaç olamadan yaşayabilir duruma gelinceye kadar destek olmak, onları hayata hazırlamaktır. Yoksulluğun ve sefaletin çaresizliği onları yanlış yollara sürükleyebiliyor. Buna dur demek için bağışlarınızla yetimhane yardımı projemize bağışta bulunabilirsiniz.

Gelin, yetimlerin tehlikelerden korunmalarını sağlayarak ve onlara umut dolu bir gelecek hediye edelim. Web sayfamızın online bağış kısmından yapacağınız bağışlar sayesinde onların aile şefkati ile hayata bağlanmalarına destek olabilirsiniz.