Yetim Giydirme - Kardeş Eli Derneği
Yetim Giydirme

Yetim Giydirme

Dünyada her yıl on binlerce çocuk savaş, doğal afet, hastalık, bakımsızlık, yoksulluk gibi nedenlerle ebeveynlerini kaybederek sahipsiz kalıyor. Yetim kalan çocuklar etraflarında oluşabilecek tüm tehlikelere ve tehditlere karşı korumasız hale geliyor.

Küçük yaşlarda hayatın zorluklarıyla karşı karşıya kalan yetimler için yapılan yardım faaliyetleri onların kendilerini güvende hissetmelerini sağlıyor. Kardeş Eli Derneği olarak başlattığımız yetim giydirme kampanyasıyla, yurt içinde ve yurt dışındaki mazlum yavrularımızın hayatlarını bir nebze olsun kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Özellikle kış aylarında, soğuğa karşı savunmasız kalan çocukların mont, kazak, bot, pantolon, çorap, eldiven, atkı, bere gibi kışlık ihtiyaçlarını karşılamanın onlar için ne kadar değerli olduğunu biliyoruz.

Yetim kardeşlerimizi bu kış yeni ve sıcacık hediyelerle mutlu etmek için siz de bizimle irtibata geçebilirsiniz. Web sitemizin online bağış kısmından dilediğiniz tutarda maddi destek sağlayabilirsiniz. Gelin, yetimlerin üşüyen ellerini hep birlikte, kardeş eliyle ısıtalım.