Desteğinle Eğitim Uzakta Kalmasın - Kardeşeli - Kardeş Eli Derneği
Desteğinle Eğitim Uzakta Kalmasın(Tablet)

Desteğinle Eğitim Uzakta Kalmasın(Tablet)

Pandemi sürecinin en başından itibaren ihtiyaç sahibi insanlara ulaştık. Hijyen paketleri, gıda yardımları, bebek bezleri ve daha birçok desteği bağışlarınızla ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Bugün de Pandemi nedeniyle okullarına, öğretmenlerine kavuşamayan çocukları eğitimle buluşturmak istiyoruz.

Pandemi nedeniyle okulundan uzak kalan öğrenciler eğitimden uzak kalmasın diye uzaktan eğitim sürecinde maddi zorluklar nedeniyle eğitimine devam edemeyen ihtiyaç sahibi öğrencilere ‘Desteğinle Eğitim Uzakta Kalmasın’ kampanyasını başlatıyoruz.

Kampanyamız kapsamında evinde uzaktan eğitim için yeterli ekipmanı bulunmayan öğrencilere destek oluyor, bilgisayar ve tablet yardımı ulaştırıyoruz.

Sizleri, evinizde ve iş yerinizde kullanmadığınız Tablet, Dizüstü, Masaüstü bilgisayarları derneğimize ulaştırarak veya bağış desteği ile yeni tablet hediye ederek "Desteğinle Eğitim Uzakta Kalmasın" kampanyasına destek olmaya davet ediyoruz.

Yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklarımıza sizin hediye edeceğiniz tablet ve bilgisayarlar ile uzaktan eğitimi yakına getirerek geleceğimizin parlak ışıklarına destek oluyoruz. Sizde yapacağınız her yardımla eğitime destek olabilir, ihtiyaç sahibi çocuklara umut olabilirsiniz.