Sıtma İle Mücadele İçin Bağış Yapın - Kardeş Eli Derneği
Maleria (Sıtma)
TL

Maleria (Sıtma)

Afrika'da her yıl çoğunluğu çocuklar olmak üzere binlerce insan sıtma (maleria) veya halk arasında bilinen adıyla 'sarı humma' hastalığı yüzünden hayatını kaybetmektedir. İlaç ve iğne yoluyla tedavisi mümkün olan bu hastalık, fakirlik ve imkansızlık nedeniyle binlerce insanın ölümüne veya vücudunda kalıcı hasarlar bırakmasına neden olmaktadır. Dünya genelinden görülen sıtma vakalarının % 92'si ve sıtma ölümlerinin % 93'ü Afrika bölgesinde görülmektedir.

Kardeş Eli Derneği olarak açlık ve susuzlukla mücadele eden insanlara su kuyusu ve kurban projelerimiz ile verdiğimiz desteğe yine siz değerli bağışçılarımızdan aldığımız ilham ve güç ile sıtma hastalığının tedavisi için yaptığımız projeyle devam ediyoruz.

Siz de bu projeye bağışta bulunarak özellikle çocukların bu amansız hastalık ile olan mücadelesine destek olabilirsiniz.