Serbest Bağış - Kardeşeli - Kardeş Eli Derneği
Serbest Bağış
TL

Serbest Bağış

Derneğimiz yardım çalışmaları yaparken din, dil, ırk ve cinsiyet ayrımı yapmamaktadır. Her zaman öncelik insandır. Bugün savaş ve işgal altında bulunan topluluklara bakıldığında bu bölgelerde yaşayanların daha çok Müslümanlar olduğu görülmektedir. Fakat çalışmalarımız her zaman ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarına göre belirlenmektedir. Örneğin kıtlık nedeni ile Afrika’ya yardım götürüldüğünde Müslümanların yanı sıra diğer din ve inanışlara mensup olanlara da yardım edilmektedir.

Derneğimizin yardımlarını, dünyanın neresinde olursa olsun sıkıntıya düşmüş, felakete uğramış, savaşlar ve doğal afetler ile karşı karşıya gelerek mağdur olmuş, aç ve açıkta kalmış, zulme uğramış her dinden ve ırktan insanlara yapmaktadır. Yurt içinde ve yurt dışında yardımlarımız sizlerin bağışları sayesinde devam etmektedir.

Dünyanın dört bir tarafında savaş, doğal afet ve yoksulluk gibi nedenlerden dolayı birçok çocuk yetim kalmakta ya da terk edilmekte. Devletler ise yetim ve kimsesiz çocuklara yeterince cevap verememektedir. Yardıma muhtaç olan bu çocuklara serbest bağışlar ile bir umut olabilirsiniz.

Yurt içinde ve yurt dışında din, dil ırk, cinsiyet gibi hiçbir ayrım gözetmeden yardıma muhtaç insanların ihtiyaçlarını karşılamak, insanların sosyal sorumluluk bilincini, yardımlaşma ve dayanışma duygusunu geliştirmek için yapılan çalışmalar için yardımda bulunabilir ve bir katkıda sizde yapabilirsiniz. Serbest bağış için yardım etmek istediğiniz miktarı ve istediğiniz projeyi seçebilirsiniz. Derneğimiz, Kardeşeli Derneği ihtiyaç sahiplerine bu yardımları ulaştıracaktır.

Kardeş Eli Derneği, Ne Zaman Kuruldu?
Kuruluşuz Gayeniz Nedir?
Çalışmalarınız İle İlgili Bilgi Alabilir Miyim?
Yardım Faliyeti Ve Sonrasında Denetleme Ve Takip Nasıl Yapılıyor?
Yardım Çalışmaları Sadece Müslümanlara Mı Yönelik Gerçekleştiriliyor?
Yurt Dışında Kardeş Eli Şubesi Var Mı?
Yurt Dışı Çalışma Yönetiminiz Nedir?
Kardeş Eli’nin Herhangi Bir Grup, Cemaat Yada Parti, İdeoloji İle Bağlantısı Var Mı?
Çalışmalarınız İle İlgili Bilgi Alabilir Miyim?