Şadırvanlı Su kuyusu Serbest Bağış - Kardeş Eli Derneği
Şadırvanlı Su kuyusu Serbest Bağış
TL

Şadırvanlı Su kuyusu Serbest Bağış

Su, tüm canlılar için temel ihtiyaç kaynağıdır. Yaşamın devamlılığı için son derece önemli olan temiz sudan mahrum kalan milyonlarca insan mevcut. Afrika ve Asya’nın kırsal bölgelerinde yaşayan insanlar da bu mahrumiyetle mücadelede ediyor. Bu bölgelerin temiz su bulunmayan köylerinde insanlar; su içme, temizlik yapma, abdest alma gibi pek çok zorluğa katlanıyor. Afrikalı ve Asyalı kardeşlerimiz, her gün kilometrelerce yol yürüyerek şehir merkezlerinden bidonlarla su taşıyor.

Kardeş Eli Derneği olarak kardeşlerimizi bu eziyetten kurtarmak için şadırvanlı su kuyuları inşa ediyoruz. Çevresinde musluklar bulunan ve ortasındaki fıskiyeden su akan kuyulardan aynı anda birçok kişi istifade edebiliyor.

Siz de susuzlukla mücadele edilen bölgelere şadırvanlı su kuyusu yapılabilmesi için dilediğiniz miktarda bağışta bulunabilirsiniz. Web sayfamızın online bağış kısmından yapılacak her bağış, muhtaç kardeşlerimizi temiz suya bir adım daha yaklaştıracak.