Rahle Bağışı - Kardeşeli - Kardeş Eli Derneği
Rahle

Rahle

Günümüzde eski camilerde bulunan, üzerinde yazı yazmak, kitap okumak ve özellikle Kur'an ı Kerim'in tilâvetine uygun olması için yapılmış küçük ve dar masa olan Rahle, ibadet olanaklarından mahrum kalan bölgelerde maalesef ulaşılması zor bir araç. Rahle yardımı, Kur’an-ı Kerim eğitimi gören çocuklara daha rahat bir çalışma ortamı oluşturabilmek, eğitim süreçlerinde destek olabilmek adına gerçekleştirilen bir yardım türüdür. Kardeş Eli Derneği olarak, hayatlarında bir kez olsun kutsal kitabımızın basılı haline dokunamamış olan imkansızlıktan ayetleri tahta parçalarına yazıp ezberleyen, tekrar silip yeni ayet yazarak eğitim gören kardeşlerimizi Kur’an-ı Kerim ile buluşturuyoruz.

Rahle bağış bedeli 135 TL’dir. Toplu şekilde organize edilir. 1-2 ay içerisinde bağış tamamlanır ve bağışçıya videosu iletilmektedir. Sizde web sitemiz üzerinden ve 444 44 46 numaralı telefon numarası üzerinden derneğimiz ile iletişime geçerek bağışta bulunabilirsiniz.