Zekat Bağışı - Kardeşeli - Kardeş Eli Derneği
Nerede İhtiyaç Varsa
TL

Nerede İhtiyaç Varsa

Kardeşeli Derneğimiz ister yurt içinde ister yurt dışında olsun nerede ihtiyaç var ise o bölgeye elinden geldiğince yapılan bağışlar ile yardım götürmektedir.

Dünyada savaşlar, doğal afetler, yoksulluk gibi nedenlerden dolayı yardıma muhtaç binlerce yetim, yaşlı, kadın din, dil, ırk ayrımı yapmadan yardım beklemektedir. Yapılan bağışlar sayesinde derneğimiz ihtiyaç sahiplerine gıda, giyim, eğitim, sağlık, barınma gibi nerde ihtiyaç varsa oraya yardımları ulaştırmaktadır. Sizlerde yapacağınız bağışlar için istediğiniz projeyi ya da kampanyayı seçebilir ve yardımlarını belirleyebilirsiniz.

Derneğimiz her zaman en çok ihtiyaç olan bölgeleri belirlemekte ve buna göre yardımlarını o bölgeye götürmektedir. Su ihtiyaç ise su kuyuları açılmakta, gıda ihtiyaç ise gıda kolileri ulaştırılmakta. Sonuç olarak nerede ihtiyaç var ise yapılan bağışlar ile insanlara umut olmaktadır.