Askıda Hayır Çorbası - Kardeş Eli Derneği
Askıda Hayır Çorbası
TL

Askıda Hayır Çorbası

Kardeş Eli Derneği olarak, ülkemizdeki ihtiyaç sahiplerinin durumlarını tespit ederek, değerli bağışçılarımızın destekleriyle kardeş elimizi uzatıyor, dertlerine derman, yüzlerinde tebessüm ve umut ışığı olabilmek için, gece gündüz çalışıyoruz.

Derneğimiz, soğuk geçen kış aylarında sıcak yemeğe hasret kalan kardeşlerimize, askıda çorba ile sabah akşam olmak üzere çorba dağıtımı gerçekleştiriyor. Eski geleneklerimizden birisi olan 1 kap sıcak çorbanın komşu ile paylaşılması, yardımlaşmanın kıymetinin vurgulanması kış günlerinde bilhassa daha da çok önem kazanıyor. Kardeş Eli Derneği olarak bizde bu kıymetli geleneği sürdürüyor, İstanbul’da mobil araçlarımız ile her sokakta her eve ulaşarak kalpleri umut ile ısıtıyoruz. Soğuk geçen kış günlerini bir nebze de olsa azaltmak adına siz değerli bağışçılarımızın vesilesi ile maddi yetersizliklerden dolayı evinde sıcak yemeği pişmeyen binlerce kişinin dualarına ortak oluyoruz.