Gazze Yetim Sofrası - Kardeş Eli Derneği
Gazze Yetim Sofrası

Gazze Yetim Sofrası

İsrail’in saldırılarına ve zulümlerine maruz kalan Gazze, zor günler geçiriyor. Hayatta kalma mücadelesi veren yetim kardeşlerimiz, hiçbir ihtiyacını karşılayamıyor. Gazze’de evlerin yıkıldığı toprakların gasp edildiği ve aç susuz bırakılan birçok kişi var. Çok sayıda masum insan üzerine yağdırılan bombalar nedeni ile yüzlerce kişi şehit oldu ve yaralandı. Yetim kardeşlerimizin acil ihtiyaçlarını karşılamak ve yaraları sarmak adına Kardeş Eli Derneği olarak bölgede yardım çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Derneğimiz, gerçekleştirilen saldırılardan etkilenen ve yetersiz beslenme nedeniyle açlık sıkıntısı çeken yetimlere, yetim sofrası kurarak beslenme ihtiyaçlarını karşılarken yaşanılan sıkıntıları bir nebze de olsa unutturmaya devam ediyor. Kimsesizleri unutmuyor yardım elimizi siz değerli bağışçılarımız vesilesi ile uzatıyoruz.

Kardeş Eli İnsani Yardım Derneği olarak 17 ülkede yetim sofrası kurarak birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğiz. Bir yetim sofrası bedeli 145 TL’dir. Bölgedeki yetim çocuklar için 1 öğün yemek verilir. Toplu şekilde organizasyon tertip edilmektedir. Bağışla alakalı video ortalama 1-2 ay içerisinde bağışçıya gönderilmektedir.

Sizde https://www.kardeseli.org.tr/tr web sitesi üzerinden ve 444 44 46 numaralı telefon numarası üzerinden derneğimizle ile iletişime geçerek bağışta bulunabilirsiniz.