- Kardeş Eli Derneği
Erzak Bağışı

Erzak Bağışı

Ülkemizde ya da yurt dışında birçok yoksul ve fakir insanlar yapılacak erzak yardımlarına muhtaç durumda yaşam savaşı veriyorlar. Yapılan yardımlar insanlara umut olmakta ve hayatta yalnız olmadıklarını hatırlatmakta.

Kardeşeli yardıma muhtaç olan kişilere sene boyunca erzak yardımı yapmaktadır. Üstelik bu yardımlar din, dil, ırk ayrımı yapılmadan gerçekleşmektedir. Binlerce yetim, yaşlı, kadın ya da aile yardıma muhtaçtır. Çeşitli nedenlerden dolayı yaşamlarını sürdürebilmek için gerekli olan ihtiyaçlarını karşılayamamaktadır. Yapacağınız erzak bağışları bu insanların hayatlarına dokunmanızı sağlayacaktır. Yokluk içinde olan kişilere yapılan erzak yardımları onları hayata bağlayacaktır.

Derneğimiz gerçek ihtiyaç sahiplerini tespit etmekte ve dünyanın neresinde olursa olsun elinden geldiğince erzak yardımlarını ulaştırmaktadır.