Eğitim Desteği Bağışı - Kardeş Eli Derneği
Eğitim Desteği
TL

Eğitim Desteği

Dünyanın neresinde olursa olsun her çocuğun eğitim hakkı bulunmaktadır. Kardeşeli bu durumun farkında olarak eğitimini maddi olanaksızlıklar nedeni ile devam ettiremeyen ya da bulunduğu bölgede eğitim alabileceği bir okul olmadığı için eğitim hakkı elinden alınmış olan çocuklara yardım elini uzatıyor.

Eğitim çocukları geleceğe hazırlamak ve geleceğimizi inşa etmek için oldukça önemlidir. Bu nedenle dernek olarak eğitim çalışmaları bizim için önemlidir. Okul olmayan bölgelere eğitim yuvaları açmak, kullanılmayan okul binaları onararak çocukların eğitim görebilecekleri alanlar haline getirmek için dernek çalışmalarını sürdürmektedir. Yine eğitim için gereken araç ve gereçlerin temini yönünde çalışmalarımız bulunmaktadır.

Eğitim için çalışmalar hem yurt içinde hem de yurtdışında yapılmaktadır. Bağışlarınızı eğitim için yapabilir ve geleceğimizin teminatı çocuklarımız için yatırım yapabilirsiniz.