Çocuk Paketi - Kardeşeli - Kardeş Eli Derneği
Çocuk Paketi

Çocuk Paketi

Dünyanın bir diğer ucunda kardeşlerimiz yoksulluk ve çaresizlik ile mücadele ediyorken derneğimiz bu mücadelesinde yetimleri yalnız bırakmıyor. Ramazan Ayında yetim ve mağdur çocukların yüzünü güldürebilmek için harekete geçiyor.

Oyuncak Bağışı

Hiç oyuncakla tanışmamış, tek oyuncağı etrafta buldukları taşlar, çöpte bulduğu eski oyuncaklar olan çocukları oyuncaklarla tanıştırmak istiyoruz. Bu yıl her çocuğun oyuncağı olsun diye yardımlarınızı istiyoruz. Sizde bağışta bulunarak 1 çocuğa mutluluk olabilir, oyuncak yardımında bulunabilirsiniz.

Boyama Kitabı

Her çocuk hayal kursun, umut dolsun, dünyamızı renklendirsin diye onlara ilham oluyoruz. Sizde çocuklarımıza ilham olmak için boyama kitabı ve boyama kalemi bağışı yapabilirsiniz. Bağış yaptığınız miktar kadar kitap ve kalem seti derneğimiz tarafından tedarik edilerek çocukların kullanımına sunulacaktır.

Bebek Bezi

Bebekler sağlıklı bir şekilde büyümeleri için her gün yaklaşık olarak 5 beze ihtiyaç duymakta. Ancak maddi zorluklar nedeniyle birçok aile bebeğine bez alamamakta. Bakımı yapılmayan bebekler ise hastalıklar ile mücadele ediyor. Bebeklerin sağlıklı bir şekilde büyümeleri için beze ihtiyaçları var. Sizde bez yardımında bulunarak bebeklerin sağlıklı büyümelerine destek olabilirsiniz. Yaptığınız her bağışla derneğimiz tarafından bebek bezi tedarik edilerek ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmaktadır.

Mama

Her bebeğin sevgiye, şefkate ve beslenmeye ihtiyacı vardır. Yeterli miktarda beslenemeyen bebekler ise gelişimini tamamlayamıyor, hastalanıyor ve yaşamını yitiriyor. Kardeş Eli Derneği olarak her bebeğin büyümeye hakkı olduğunu biliyor ve sizlerden bebek maması için desteklerinizi bekliyoruz. Yapacağınız her bağış bir can değerindedir.

Eğitim Desteği

Okul çağında olan, maddi zorluk yaşayan binlerce çocuk sokaklarda çalışmak zorunda kalıyor. Çocukların okul çağlarında maddi zorluklar nedeniyle çalışmalarını istemiyoruz, onlara kardeş eli uzatmak için eğitim desteği sağlıyoruz. Sizde bir çocuğun geleceğine ışık tutmak için destek olun. Yapacağınız her bağış ile sağlanacak eğitim desteği çocuklarımızın geleceğidir.

Bayramlık Yardımı

Bayramların her çocuğa bayram olmasını istiyoruz. Bayram sevincini her çocuğun yaşaması için ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık yardımında bulunuyoruz. Bayram sabahını bekleyen çocuklarımızın mutlulukları için desteklerinizi istiyoruz.