Askıda Yetim Giydirme - Kardeş Eli Derneği
Askıda Yetim Giydirme

Askıda Yetim Giydirme

Kardeş Eli Derneği olarak, ülkemizdeki ihtiyaç sahiplerinin durumlarını tespit ederek, değerli bağışçılarımızın destekleriyle kardeş elimizi uzatıyor, dertlerine derman, yüzlerinde tebessüm ve umut ışığı olabilmek için, gece gündüz çalışıyoruz.

Dernek olarak onlarca ülkedeki binlerce yetime sahip çıkmaya gayret ediyoruz. Yetim birimimiz rehberliğinde kendi ayakları üzerinde duruncaya kadar yetimlere daima destek olmak; barınmadan sağlığa, eğitimden gıdaya her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için durmaksızın çalışıyoruz. İstiyoruz ki yetim kardeşlerimiz kimseye muhtaç olmadan yaşasınlar. Başlattığımız askıda yetim giydirme bağış kampanyamız ile, siz kıymetli bağışçılarımızın destekleriyle yardımlarımızı ulaştırıyor umutları yeşertiyoruz.