Askıda Kumanya - Kardeş Eli Derneği
Askıda Kumanya

Askıda Kumanya

Kardeş Eli Derneği olarak, ülkemizdeki ihtiyaç sahiplerinin durumlarını tespit ederek, değerli bağışçılarımızın destekleriyle kardeş elimizi uzatıyor, dertlerine derman olabilmek, geçim mücadelesi verdiği sıkıntılı günlerine umut ışığı olabilmek için gece gündüz çalışıyoruz.

Derneğimiz, açlıkla mücadele eden yardım bekleyen binlerce kardeşimizin zor günlerinde yanlarında olmak yüzlerinde küçük bir tebessüm görebilmek adına çıktığı iyilik yolunda, gıda ihtiyaçlarını gidermek, eksikliklerini tamamlamak için erzak kolisi ulaştırmaya devam ediyor. Kumanya kolileri mazlum, yetim, çalışamayacak durumda olan, herhangi bir geliri bulunmayan, yaşlı, engelli durumdaki kardeşlerimize yapılmaktadır. Başlatılan askıda kumanya bağış kampanyası ile, her eve ulaşarak yardımlaşmanın kıymetini bir kez daha vurguluyoruz.