Askıda Kış paketi - Kardeş Eli Derneği
Askıda Kış paketi

Askıda Kış paketi

Kardeş Eli Derneği olarak, ülkemizdeki ihtiyaç sahiplerinin durumlarını tespit ederek, değerli bağışçılarımızın destekleriyle kardeş elimizi uzatıyor, dertlerine derman, yüzlerinde tebessüm ve umut ışığı olabilmek için, gece gündüz çalışıyoruz.

Derneğimiz başlatılan askıda kış paketi bağış kampanyası ile, yardıma ihtiyacı olan kardeşlerimize, öğrencilere ve ailelere bot, mont, atkı, bere ve eldiven içeren yardım paketlerini ulaştırmaya devam ediyor. Zorlu geçen kış günlerini dışarıdan gelen yardımlar ile geçiren ihtiyaç sahiplerine, kardeş elimizi uzatıyor kalpleri umut ile ısıtıyoruz. Kışın zorlu şartlarını bir nebze azaltmak adına siz değerli bağışçılarımızın vesilesi ile maddi yetersizliklerden dolayı kışa hazırlık yapamayan binlerce kişinin dualarına ortak oluyoruz.