Afrika Nijerya Mescid (75m²) Bağışı - Kardeş Eli Derneği
Afrika Mescid (75m²)
419750,00 TL

Afrika Mescid (75m²)

Kardeşeli Derneğimizin amacı, mağdur ve muhtaç durumdaki insanlara yardımcı olmaya çalışmaktır. Savaşlar ve doğal afetler sonucunda mağdur duruma düşmüş birçok kişi yaşam savaşı vermektedir. Bu kişileri maddi anlamda desteklemek, hem de insani yardıma ihtiyaç duyulan yerlerde kalıcı projeler inşa etmek amaçlarımız arasında bulunmaktadır. İşte Mescid ve kültür merkezleri de bu nedenle inşa edilmektedir. Bölge halkının hem ibadetlerini yerine getirmesi hem de eğitim- öğretim alarak çocukların kendilerini hayata hazırlaması için inşa edilen binalar ile insanların ihtiyaçları karşılanmaktadır.

Derneğimiz, dünyanın her bölgesinde mağduriyete çözüm üretmek ve dünyayı herkes için yaşanabilir hale getirmek istemektedir.

Bu Fiyat İçinde Dahil Hizmetler ;

Betonerme Minaresi ,Mihrabı , Minderi ve Kürsüsü,Elektrik malzemesinin tamamı,Kapılar ve pencereler ,Mescidin tamamına Halı,Mesidin iç ve dış Boyası,Abdest yeri,2 adet Tuvalet ,2 adet Banyo, Hoparlör sistemi,Vantilatör sistemi