Afrika Çad 1 Çeşme 1 Hisse Su Kuyusu - Kardeş Eli Derneği
Afrika Çad-Uganda 1 Çeşme Su Kuyusu
11950,00 TL

Afrika Çad-Uganda 1 Çeşme Su Kuyusu

Çad, Afrika’da bulunan bir ülkedir. Ülkede halk fakir ve yoksullukla mücadele etmektedir. Kuraklık yüzünden temiz su kaynakları bulmakta zordur. Yoksulluk yanında temiz su bulamayan halk salgın hastalıklar ile de mücadele etmektedir.

Çad bölgesinde çöller çoktur ve temiz suya bu bölgelerde ihtiyaç çok fazladır. Kuraklık yüzünden çok büyük sıkıntılar yaşanmakta ve su yetersizliği yüzünden birçok insan hayatını kaybetmektedir. Kadınlar, çocuklar kilometrelerce yol yürüyerek yağmur sularının oluşturduğu su birikintilerinden su taşımaktadır. Bu nedenle bölgede acil olarak su kuyularına ihtiyaç vardır.

Kardeşeli Derneği Çad bölgesinde su kuyusu projeleri hazırlamakta ve halkın temiz suya kavuşmasına aracılık etmektedir. Yapılacak yardımlar sayesinde insanların temiz suya kavuşması için sizlerde katkıda bulunabilirsiniz. Binlerce çocuk ve yaşlı insanların salgın hastalıklar yüzünden hayatlarını kaybetmesinin önüne geçebilirsiniz.

Kardeşeli derneğimiz aracılığı ile arkadaşlarınızla, akrabalarınızla bir araya gelerek ihtiyaç sahibi insanların temiz suya kavuşmasına vesile olabilirsiniz. Derneğimiz en çok ülkede hangi bölgede su ihtiyacı var ise önceliği o bölgeye vermektedir.